Cercetare ştiinţifică şi dezvoltare tehnologică în domeniul protecţiei plantelor

Anunturi

In data de 6 nov. 2020, începând cu ora 9, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor organizează Sesiunea anuală de comunicări ştiințifice “Protecţia plantelor – cercetare interdisciplinară în slujba dezvoltării durabile a agriculturii şi protecției mediului”, care se va desfăşura în Aula Magna a Academiei de Ştiințe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu Şişeşti". Co-organizatori:  Societatea Naţională de Protecţie a Plantelor, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Maşini şi Instalaţții destinate Agriculturii și Industriei Alimentare, USAMV București - Facultatea de Biotehnologii(link invitatie)

 

ANUNT

Regulament organizare concurs CS

ANUNT

Regulament organizare concurs Sef Laborator Cercetare

ANUNT

Regulament organizare concurs CSIII

 

“Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Plantelor, Bucuresti ofera solutii inovative pentru obtinerea de produse, procese si tehnologii, cerute de piata, în domeniul agro-silvic, in vederea constituirii unor parteneriate pentru transfer de cunostinte”. Informare - Brevete - Produse - Proiecte

In data de 7 nov. 2014, începând cu ora 9,30, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor organizează Sesiunea anuală de comunicări ştiințifice “Protecția plantelor – cercetare interdisciplinară în slujba dezvoltării durabile a agriculturii şi protecției mediului, care va avea loc în Aula Magna a Academiei de Ştiințe Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu Şişeşti (Bucureşti, Bd. Mărăşti nr. 61).

 

Laboratorul Testarea și Evaluarea eficacității a produselor pentru protecția plantelor/LTBB din cadrul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor este acreditat BPE (Bunele Practici de Experimentare) și poate efectua teste de eficacitate la produsele de protecția plantelor utilizate în agricultură, horticultură și silvicultură. Testele se efectuează conform ghidului OEPP, datele sunt înregistrate și prelucrate în programul ARM-8, rapoartele de testare putând fi utilizate în procesul de înregistrare a produselor de protecția plantelor în toate țările UE din zona centrală și de est.

Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Protecția Plantelor, reprezentat de dr. Horia Iliescu în calitate de Director, formulează următoarea comunicare, cu privire la data negocierilor în vederea completării și actualizării Contractului Colectiv de muncă pe anul 2012, pentru data de 30.01.2012, ora 10,00. În acest sens, publicăm pe site-ul ICDPP contractul colectiv de muncă încheiat pe anul 2009 și prelungit prin act adițional pe anul 2010, în vederea transmiterii de sugestii și completări de către cei vizați și interesați de procedura menționată.

Contract colectiv de munca pe anul 2009

Act aditional pe anul 2010

 

Noutăți

Manifestări Științifice

Evaluări

Contact

Adresa Bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 8, CP 013813, OP 18, Bucureşti - ROMÂNIA
Telefon 004-021-2693231 (32, 34) 
Fax 004-021-2693239 
E-mail secretariat_stiintific@icdpp.ro

Cum ajungi la ICDPP - Localizare pe hartă